NIEUWS

Preflex vaart onder Pipelife vlag.

Al meer dan dertig jaar verlicht Preflex het werk van de elektro-installateur. Vandaag zijn de Preflex voorbedrade buizen een essentieel onderdeel van elke elektrische installatie. Ons familiebedrijf van weleer is uitgegroeid van een specialist en marktleider in voorbedrade buizen naar een totaalaanbieder van oplossingen voor de elektro-installateur. 

Sinds 2017 maakt Preflex deel uit van Pipelife, onderdeel van de Wienerberger groep. De internationale Pipelife groep is een aanbieder van oplossingen voor het duurzaam beheer van water, gas, data en energie. 

Naast de voorbedrade flexibele buizen bieden we vandaag ook een compleet aanbod aan starre elektrobuizen, met bijhorende hulpstukken en een volledige reeks van inbouwdozen voor elektrische installaties.  

De Pipelife Groep telt 4 vestigingen in België : 

  • Steinzeug-Keramo voor de productie en commercialisering van afvalwatertoepassingen in gres,

  • Reddy voor de productie van inbouwdozen en hulpstukken voor de bevestiging en verbinding van starre en flexibele buizen,

  • Preflex voor de productie en commercialisering van voorbedrade buizen,

  • Pipelife voor de productie en commercialisering van kunststof leidingen voor sanitaire installaties en voor infra toepassingen zoals riolering, gas en drinkwater.

Er tekent zich al enkele jaren een trend af waarbij steeds meer elektro en sanitaire installatiebedrijven totaalaanbieders worden.    

Om te anticiperen op deze evolutie en onze positie in de markt verder te versterken, worden vanaf februari 2021 de elektro-oplossingen van Preflex en de sanitaire oplossingen van Pipelife in één organisatie samengebracht : PIPELIFE BUILDINGS.


Blijf op de hoogte van Preflex en schrijf je in op onze nieuwsbrief!
Inschrijven Nieuwsbrief

Recente berichten

Geef kleur aan je installatie

18 mei Karolien Mille

Hirschmann Quality Cable

30 nov. Karolien Mille

Gerelateerde Artikels